Ik ben fier!

“In de ideale wereld is iedereen op elk moment veerkrachtig. Als het je voor de wind gaat in het leven dan blijft je mentaal welbevinden probleemloos op peil. Maar hoe vermijd je dat stressvolle situaties en tegenslagen je uit balans brengen? De kiem voor een gelukkig leven, ligt in een perfecte symbiose tussen KRIJGEN, GEVEN en VERBINDEN. In een sector waar het net draait om zorg verlenen aan anderen, moet je er extra voor waken dat de drie pijlers in evenwicht blijven. Je kan niet geven wat je zelf niet hebt. Regelmatig tijd vrijmaken om gezond te genieten, lijkt me dan ook een mooie tip”, aldus de communicatie-expert. (Imboorling)

Alle medewerkers van Zilvervogel Rekkem, Reninge en Woumen werden, samen met de collega’s van ZorgKrachtPlus (een netwerk van 14 woonzorgcentra in West-Vlaanderen) getrakteerd op zijn interactieve lezing “Ja of JA?! De strategie van het geluk”. Dit event kadert  in ‘Ik ben fier’, een project rond veerkracht in de 14 woonzorgcentra. 
De collega’s die de voorstellingen bijwoonden zeggen alvast volmondig ‘JA!’:  ‘We hebben geleerd om te praten, en dingen positief te benaderen’; ‘Al lachend werd het ook wel duidelijk’; ‘ Een positieve mindset voorop’