Samen onder één vlag! Met trots stellen wij u Zilvervogel voor.

Hof ten Ijzer te Reninge, OLVr Middelares te Rekkem en De OpenLink te Woumen, vroeger samen vzw CZD Sint-Vincentius, is reeds jaren een groep van West-Vlaamse woonzorgcentra met centra voor kortverblijf, erkende assistentiewoningen en centrum voor dagverzorging.

Met een nieuwe visie, een nieuw concept en een nieuwe naam voor de vzw willen wij sterker worden, beter communiceren en de nodige informatie bieden die nodig is voor bewoners, bezoekers en buurtbewoners. We stellen u met trots Zilvervogel voor.

“Zilver”, iets waardevols… iets met wondermooie eigenschappen… een edelmetaal, "vogel” omdat wij zorgzaam willen zijn en een warm nest bieden.

Woonzorg in dialoog, daarvoor staat Zilvervogel.

In overleg met onze bewoners en bezoekers zoeken we steeds naar passende antwoorden op hun woon- en zorgvragen. In een huiselijke omgeving willen we onze bewoners de nodige zorg bieden waar zij nood aan hebben.

Samen, Open, Warm en Creatief - 4 krachtige waarden waarmee we binnen Zilvervogel elke dag aan de slag gaan om te zorgen dat elke bewoner en medewerkers kansen krijgt om zich te jeunen en hun vleugels uit te slaan. In een huiselijke omgeving bieden we zorg en stimuleren we bewoners om sociale contacten te onderhouden en actief te blijven. Al onze kernwaarden vanaf heden dus onder één identiteit: Zilvervogel - Woumen, Reninge en Rekkem.

Zilvervogel is een open huis voor familie, buurtbewoners, studenten, verenigingen en organisaties waar warmte, creativiteit en samenwerken centraal staan.

Informatieve website voor zowel bewoners, bezoekers als buurtbewoners.

Op basis van onze overkoepelende waarden, een waaier aan informatie, onze diensten, een ruim aanbod aan activiteiten, prachtige beelden en zoveel meer werd de website volledig opgebouwd, gestructureerd en ingevuld voor zowel Zilvervogel vzw als Zilvervogel Woumen, Reninge en Rekkem afzonderlijk. Afhankelijk van de locatie kreeg elk huis een eigen typerende kleur, een eigen uitstraling. De nieuwe website staat online en deze stellen we u graag voor.

Ontdek de website van vzw Zilvervogel